Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

RESPECT Τράγκας




Μόνος αυτός μπορούσε να το καταφέρει. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.
Ο άνθρωπος είναι μίλια μπροστά απ' όλους στο σινάφι.
Ο... δεύτερος μετά απ' αυτόν, είναι καμιά εκατοστή επίπεδα παρακάτω.
Καμιά χιλιαριά για νάμαι πιο σαφής.
Μόνο ο Τράγκας λοιπόν μπορούσε.
Μόνο ο Γιώργος Τράγκας.
Να κάνει δύο ώρες εκπομπή με αφορμή τις εξελίξεις.

Την μία ώρα να έχει προσκεκλημένους δύο αριστερούς, τον Μαχαιρίτσα με τον Τσίπρα και τον Παρτσαλάκη φιλο-ΚΚΕ με τις ενστασούλες του και να σου φαίνεται ότι συμφωνεί σε όλα μαζί τους.

Να μιλάει άλλη μια ώρα για τον Χριστόδουλο τα σενάρια για τον θάνατό του και όλα τα σχετικά.

Σε όλη την διάρκεια της εκπομπής να τα χώνει ανοιχτά στην κυβέρνηση, στην Μέρκελ, στην ΕΟΚ, στην ΣΙΑ, την Αμερική, το Εβραϊκό λόμπι, την Μοσάντ και να δηλώνει ανοιχτά πως το πολιτικό σύστημα της χώρας μας είναι κανονικά και με τον νόμο υπάλληλοι ξένων κέντρων και δυνάμεων.

Να παίζει για μισή ώρα δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. Να μην έχει πει δυο ώρες ούτε ΜΙΑ καλή κουβέντα για τον πρωθυπουργό της χώρας.

Και τελικά πηγαίνοντας για ύπνο μετά την εκπομπή, η αίσθηση που να σου έχει μείνει να είναι, πως ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις και με ποιόν είσαι, δεν υπάρχει καμιά άλλη διέξοδος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, εκτός από το να παραμείνει ή να ξαναβγεί πρωθυπουργός ο Σαμαράς.

Χωρίς ο ίδιος ο Τράγκας να έχει πει ή ακόμα και να επιχειρήσει να πει λέξη προς αυτή την κατεύθυνση σχετικά.

Έτη φωτός μπροστά είναι ο... θείος όπως τον λέγαμε τότε στο ΝΤΕΡΜΠΙ.
Έτη φωτός.
Δεν υπάρχει δεύτερος.
Κι ούτε θα υπάρξει.
Respect.

2 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι Κώστα ότι το λες ειρωνικά γιατί αν και τον ακούω φανατικά μου έβγαλε την εντύπωση από την εκπομπή του στο Real την Παρασκευή ότι βγάζει την εντύπωση ότι πρέπει να βγει ο σαμαράς(με μικρό επίτηδες).Έχει ρίξει τέτοιο κράξιμο στον Τσίπρα(άσχετα αν έχει κάνει τρελές κολοτούμπες)
    που μοιάζει να θέλει να βγει αυτός ή κάποιοσ στυλ παπαδήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Και τελικά πηγαίνοντας για ύπνο μετά την εκπομπή, η αίσθηση που να σου έχει μείνει να είναι, πως ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις και με ποιόν είσαι, δεν υπάρχει καμιά άλλη διέξοδος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, εκτός από το να παραμείνει ή να ξαναβγεί πρωθυπουργός ο Σαμαράς."

    Πανω κατω το ιδιο γινετε και στον Παναθηναικο. Οι περισσοτεροι δεν την γουσταρουν την Αλαφα, το βλεπουν οτι τους κοροιδευει καταματα, αλλα σου λενε "δεν υπαρχει αλλος". Βεβαια το "δεν υπαρχει αλλος" ειναι σχετικο, γιατι για να υπαρξει "αλλος" θα πρεπει να υπαρξει πρωτα δημοσια παραδοχη οτι η ομαδα παραχωρειτε...αλλα οπως ειπε και ο Γιαννακοπουλος παλια "Δεν μπορω ν' αγορασω κατι που δεν πωλητε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore