Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η αλήθεια για Καραγκούνη





Όσο κι αν ακούγεται ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες ή ότι ο Παναθηναϊκός το παλεύει για Καραγκούνη και όλα τα σχετικά, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.
Και η ουσία της είναι οικονομική.
Έτσι ακριβώς.

Μπορεί να διαβάζετε και να ακούτε χίλια δυο, για συναισθήματα και όλα τα σχετικά, αλλά αυτά είναι πολύ δεύτερα σε σημασία μπροστά στο βασικό.
Και το βασικό είναι το οικονομικό.

Συγκεκριμένα ο Καραγκούνης θέλει ένα καλό σχετικά και κυρίως ΣΙΓΟΥΡΟ συμβόλαιο. Δικαίωμά του φυσικά, πόσο μάλλον που λογικά θα είναι και ένα από τα τελευταία του στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ταυτόχρονα όμως υπάρχει και ένα άλλο αγκάθι. Κι αυτό επίσης οικονομικού θέματος.

Και είναι τα λεφτά που χρωστάει ακόμα ο Παναθηναϊκός στον Καραγκούνη.

Λεφτά που ορισμένες φορές το περιβάλλον του παίκτη, ανεβάζει μέχρι και το ποσό του ενός εκατομμυρίου καθώς και ποσά για την εφορία του προηγούμενου συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Πόσο αληθινό είναι αυτό το νούμερο, δεν είμαι σε θέση να ξέρω.
Ότι υπάρχει όμως "νούμερο οφειλής" και μάλιστα σοβαρό, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Μ' αυτά τα δεδομένα λοιπόν, η λογική λέει, πως άνευ συγκλονιστικού απροόπτου ή ξαφνικής αλλαγής στα οικονομικά δεδομένα και δυνατότητες του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στην ομάδα ο Καραγκούνης.

Γι' αυτό καλό είναι  να πουν όλοι την αλήθεια πάνω στο θέμα και το συγκεκριμένο σήριαλ να τελειώνει κάπου εδώ. Και πολύ κράτησε άλλωστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore