Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ο δύο υπογραφές που... εκκρεμούν






Για να μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Στον Παναθηναϊκό από την στιγμή που έβαλαν σαν βασικό θέμα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, το Απήλιο -ή πιο σωστά την αποχώρηση και την οριστική... απελευθέρωση από την Παιανία- και την ΑΜΕΣΗ επιστροφή στη Λεωφόρο, έχουν υποχρέωση να τα τελειώσουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πριν από οτιδήποτε άλλο.

Όλα τα υπόλοιπα δυστυχώς πια δεν είναι ούτε καν για κατανάλωση.

Πολύ περισσότερο με τον επιθετικό και προκλητικό τρόπο, που χειρίστηκαν και τα δύο.

Οτιδήποτε διαφορετικό λοιπόν, θα είναι ξεκάθαρη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του κόσμου του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια εξαπάτηση ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ.

Και θα είναι ταυτόχρονα και μαχαιριά στην όποια ποδοσφαιρική προσπάθεια θα επιχειρήσει να κάνει η ομάδα.

Το γιατί επέλεξαν αυτά τα δύο... μέτωπα σαν βασικά στοιχεία στο... νέο ξεκίνημά τους τα στελέχη της ΠΑΕ, ή όποιοι τέλος πάντων αποφασίζουν και διοικούν, δεν το ξέρω.
Και δεν με νοιάζει κι άλλωστε.

Ξέρω αυτό και αυτά που ζήσαμε και διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες.

Γι' αυτό και είναι υποχρεωμένος ο Αλαφούζος και οι άμεσοι ή... έμμεσοι συνεργάτες του, να τα ολοκληρώσουν και μάλιστα σύντομα και τα δύο.

Δεν θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση να πάρει τελικά ο Παναθηναϊκός αδειοδότηση και τον έλεγχο στη Λεωφόρο να τον κάνει υποχρεωτικά πια κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ, για να αποφασίσει αν θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει τα προκριματικά.

Αλλά εν πάση περιπτώσει και για να το ολοκληρώνουμε το θέμα.
Ο Παναθηναϊκός, ή για την ακρίβεια η ΠΑΕ, αυτή την στιγμή που μιλάμε και πριν από οτιδήποτε άλλο, χρωστάει δημόσια δύο υπογραφές.

Κι αυτές είναι η υπογεγραμμένη σύμβαση αγοράς του Απήλιο και η υπογεγραμμένη σύμβαση με τον Ερασιτέχνη χωρίς σκιές για την Λεωφόρο.

Προς το παρόν και τα δύο είναι στο μιλητό.

Και δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς στον Παναθηναϊκό, ότι υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει η σεζόν και με τις δύο αυτές υπογραφές να κρέμονται στον αέρα.

Τώρα λοιπόν να τελειώνουν και τα δύο. Γιατί αλλιώτικα θα είναι η ίδια η ΠΑΕ και οι πάσης φύσεως "προστάτες" και κολαούζοι της, που θα έχουν υποθηκεύσει ΚΑΙ την φετινή χρονιά, πριν καν αυτή ξεκινήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore