Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το... κάψιμο του Μπόρεκ






Διαβάζω ότι ένας απ' τους στόχους μας, ο Μπόρεκ, περιμένει στο ακουστικό του την...απάντηση του Καραγκούνη στον Αναστασίου, για να δει αν θα πάρει αυτόν ή τον Κάρα τελικά ο Παναθηναϊκός.
Κι εδώ είναι που τα... χαλάμε ρε παιδιά. Εδώ είναι.

Πας δηλαδή να αγιάσεις και δεν σ' αφήνουν. Γιατί είπα, άστο, να μην πω τίποτε για τον Μπαϊράμι, που τον... έψησε ο Ιμπραϊμοβιτς, τον οποίο τον... έψησε ο Αναστασίου... που τον ήξερε πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια απ' όταν παίξανε μαζί στον Άγιαξ.
Λέω άστο.

Δηλαδή ο Μπαϊράμι είχε μάτσο τις προτάσεις, με καλύτερα λεφτά από τον Παναθηναϊκό, αλλά πήρε ο Αναστασίου τον Ιμπραϊμοβιτς, αυτός άφησε τα πάντα στην άκρη και ανέλαβε να τον ψήσει να πάει στο Απήλιο και έτσι ο Σουηδός... τα άφησε όλα κι ήρθε.

Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί... πάντα στον Παναθηναϊκό κάποιος πρέπει να ψήνει κάποιον για να 'ρθει. Τι σόι .. ιστορίες πρέπει να στήνουμε κάθε φορά για γαρνιτούρα;

Την άλλη φορά, τον Σισέ δεν τον έψησε η προτασάρα του Παναθηναϊκού, που τέτοια δεν ξαναείδε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα από τότε, αλλά τον έψησε... η ατάκα του Ησαΐα  όπως διαβάζαμε εκείνες τις δοξασμένες μέρες.

Τέλος πάντων ξέφυγα και τελικά την... πάτησα. Το σχολίασα κι αυτό ενώ για άλλο ξεκίνησα.
Για να γυρίσουμε λοιπόν σ' αυτό.

Είναι ποτέ δυνατόν ρε παιδιά, να υπάρχει στον κόσμο ποδοσφαιριστής, που να έχει συμφωνήσει με μια ομάδα και η ομάδα να του λέει... "εντάξει, αλλά τώρα περίμενε γιατί γουστάρουμε άλλον πιο πολύ και περιμένουμε να μας πει τι θα κάνει κι αν έρθει δεν σε θέλουμε, αν δεν έρθει θα σε πάρουμε";
Τι σόι ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι αυτός δηλαδή;

Απελπισμένος;
Ερωτευμένος με τον... Παναθηναϊκό;
Τι ακριβώς;
Γι' αυτό λοιπόν λέω. Όλα καλά και όλα άγια.

Αλλά μην λέμε τέτοια ρε παιδιά. Μην λέμε. Δεν υπάρχουν αυτά σαν λογική πάνω απ' όλα και όχι σαν... πληροφορία.

Εκτός κι αν μιλάμε για παίκτη, που πια δεν έχει στον ήλιο μοίρα, δεν υπάρχει κανείς και πουθενά που να τον θέλει, δεν υπάρχει καμιά προοπτική να πάει οπουδήποτε και απλά κάθεται και περιμένει αν θα πει ναι ή όχι ο Καραγκούνης στον Αναστασίου.

Τον καίνε τον παίκτη έτσι, αν δεν το 'χουν καταλάβει αυτοί που τις μοιράζουν αυτές τις αστειότητες.

Τον καίνε πριν καν... αποφασίσουν ότι τον... θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore