Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πρέπει να... υπάρχει λόγος σοβαρός






Μίλησε και ο Νταμπίζας λοιπόν. Ή για την ακρίβεια παρουσιάστηκε -και τυπικά- ο Νταμπίζας.

Ξέρετε κάτι; Καμιά σημασία δεν έχει τι ήταν και τι δεν ήταν ο Νταμπίζας. Στο ποδόσφαιρο, ο κάθε άνθρωπος κρίνεται από τον επαγγελματισμό, την συνέπεια, το ήθος και το έργο του. Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση και για τζάμπα επιδείξεις .. φροσύνης για κάθε οπαδό.

Το θέμα λοιπόν με τον Νταμπίζα δεν είναι αυτό. Δεν είναι αν κάποτε έπαιζε μπάλα στον Ολυμπιακό και όλα τα σχετικά.

Το θέμα είναι η αηδία που εκπέμπει ένα ολόκληρο σύστημα με πρώτο αυτό των δήθεν υπερασπιστών της... γνήσιας Παναθηναϊκοφροσύνης, που υποτίθεται...δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

Ούτε ο Παναθηναϊκός ξεφτιλίστηκε και πρόδωσε καμιά "ιδεολογία" του επειδή προσέλαβε τον Νταμπίζα, ούτε ο Νταμπίζας πρόδωσε τίποτε επειδή ανέλαβε δουλειά στον Παναθηναϊκό.

Αυτοί που ξεφτιλίστηκαν και ξεφτιλίστηκαν και πολύ μάλιστα, είναι όλοι αυτοί οι δήθεν Παναθηναϊκάρες που χρόνια τώρα έκαναν την ζωή της ομάδας κόλαση, με παρόμοιες δήθεν αφορμές.

Οι τύποι που κρέμαγαν πανό για τον... ΑΕΚτζή Στράτο την ώρα που η ομάδα πήγαινε για πρωτάθλημα, αλλά που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να είναι "αδέρφια" και "δεξιά χέρια" του επίσης ΑΕΚτζή Στέφανου Ησαΐα.

Οι τύποι που γιουχάιζαν τον Βύντρα, αλλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τον Μπάντοβιτς και τους άλλους παίκτες του ΟΣΦΠ για την συμπεριφορά τους.

Οι τύποι που κρέμαγαν εμετικά πανό για τον Χατζηαθανασίου, αλλά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να κάτσουν δίπλα-δίπλα με τον Νταμπίζα.

Οι τύποι, οι ίδιοι ελεεινοί και τρισάθλιοι πάντα τύποι, που την Παναθηναϊκοφροσύνη, την έχουν γραμμένη κυριολεκτικά στην... παλάμη τους και την χρησιμοποιούν μόνο σαν εμπόριο και άλλοθι για τις ενέργειές τους.

Αυτοί είναι που ξεφτιλίστηκαν ΚΑΙ με το θέμα Νταμπίζα.

Αυτοί είναι που απέδειξαν ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ πως δεν έχουν κανένα ιερό και όσιο, αρκεί να υπάρχει πάντα... λόγος ή ακόμα και... αντάλλαγμα για την συμπεριφορά και την πάσης φύσεως στήριξή τους.

Αυτοί και κάτι στημένα τυπάκια της λεγόμενης... ιντερνετικής πτέρυγας της στρατιάς, που προκαλούν κυριολεκτικά εμετό με τα αηδιαστικά μηνυματάκια τους στα σάιτ της δήθεν Παναθηναϊκοφροσύνης.

Μιλάμε πραγματικά για εμετό. Μέχρι και... διαβαθμίσεις γνησιότητας Γαυροσύνης απονέμουν πια, μετά τις αντίστοιχες της Παναθηναϊκοφροσύνης. Ξέρετε, ο Νταμπίζας δεν ήταν ποτέ σαν τον... Ανατολάκη και τέτοια. Μιλάμε πραγματικά για ξεφτιλίκια.

Για να μην το ταλαιπωρούμε λοιπόν άδικα.

Ο Νταμπίζας θα κριθεί -από μας εδώ τουλάχιστον- από το έργο και την δουλειά του.

Αυτό είναι τελειωμένο και με οτιδήποτε διαφορετικό διαφωνώ κάθετα.

Από κει και πέρα όμως, αυτοί οι δήθεν οπλαρχηγοί της δήθεν Παναθηναϊκοφροσύνης, στο όνομα της οποίας διέλυσαν τον Παναθηναϊκό, για μια ακόμα φορά απέδειξαν με την κωλοτούμπα τους, αυτό όλος ο κόσμος πια κατάλαβε.

Πως δεν έχουν τίποτε μέσα τους. Δεν υποστηρίζουν τίποτε και δεν στηρίζουν κανένα. Για όλα θα πρέπει να υπάρχει... λόγος. Και μάλιστα... λόγος σοβαρό.

Κι όλα τα άλλα, οι όρκοι πίστης στον Παναθηναϊκό δηλαδή, η δήθεν... αντιγαυροσύνη, οι... μύγες που δεν σηκώνουν στην... Παναθηναϊκή τους καθαρότητα, είναι απλά το άλλοθι.

Το άλλοθι για να ξεγελάνε τα παιδάκια και για να βρίσκουν πρόφαση για τις πάσης φύσεως αλητείες τους σε βάρος του Παναθηναϊκού και των Παναθηναϊκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore