Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Η τάπα του Θανάσση





H τάπα του αιώνα έπεσε στο ΟΑΚΑ. Κι έπεσε από τον πιο... κοντό ΓΙΓΑΝΤΑ που έχει περάσει από την Παναθηναϊκή οικογένεια και συνεχίζει μαζί με ΟΛΗ την οικογένειά του να την τιμάει με την παρουσία τους.

Ήταν η τάπα του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Δεν χρειάζονται λόγια, δεν χρειάζονται σχόλια.
Αρκούν και μόνο αυτούσια τα λόγια του.

"Φίλοι μου αγαπημένοι, σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας Θανάσης. Πάνω απ όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε στην σημερινή γιορτή.


Είναι δική σας γιορτή. Όλο το χρόνο σταθήκατε κοντά στην ομάδα. Πρέπει πάνω απ όλα να συγχαρώ τον προπονητή τον κύριο Πεδουλάκη, τους παίκτες έναν έναν έναν, μα πάνω να συγχαρώ τον Κώστα Τσαρτσαρή που για 11 ολόκληρα χρόνια βοήθησε όσο μπορούσε και του χρωστάμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έδωσε στον Παναθηναϊκό μας.


Θα ήθελα σας παρακαλώ να κάνετε ησυχία για να ακούσετε ένα ευτράπελο. Πέρσι τέτοιον καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγουδούσε που 'σαι Θανάση, που σαι Θανάση. Εγώ του απαντάω σήμερα...Είμαι εδώ. Με την οικογένειά μου. Με όλους τους Γιαννακόπουλους. Και σας δίνω μια υπόσχεση. Τουλάχιστον για άλλα δέκα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα είναι εδώ. Το ερώτημα είναι που θα είναι ο Παναγιώτης".

1 σχόλιο:

live scores


powered by Agones.gr - livescore