Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σχεδιασμός... ελέγχου και όχι... ανοίγματος της Λεωφόρου στον κόσμο





Μια προσεκτική ματιά στις τιμές και την διάταξη των διαρκείας του Παναθηναϊκού για την Λεωφόρο, σε ένα συμπέρασμα καταλήγει.

Ότι για λόγους που τους ξέρει μόνο η ΠΑΕ, ο Αλαφούζος και οι... άμεσοι συνεργάτες του, ο Παναθηναϊκός παραδίδει την Λεωφόρο στον Φορέα και αποκλείει την πλατιά μάζα των υπόλοιπων οπαδών.

Αν θέλετε κάποια στιγμή να το κάνουμε και πιο λιανά το όλο θέμα. Όπως για παράδειγμα το τι σημαίνει σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα 14000 περίπου θέσεις, τα 6500 φτηνά και προσιτά διαρκείας να δίνονται αποκλειστικά στον Φορέα.

Τι σημαίνει οι θύρες που ουσιαστικά μένουν για τον υπόλοιπο κόσμο, όχι απλά να έχουν τιμές που... αναγκαστικά σε σπρώχνουν προς το... πλάι και μακριά από την Θ.10 για παράδειγμα τι σημαίνει να μην υπάρχουν διαρκείας για νέους, ή να μην γίνεται έκπτωση σε ένα γονιό αν θέλει να πάρει δεύτερο διαρκείας και για το παιδί του.
Η ουσία είναι μία.

Η Λεωφόρος σύμφωνα με τα "πλάνα" της ΠΑΕ ή όποιου τέλος πάντων τα έφτιαξε, θα πρέπει όχι απλά να αποτελεί υπόθεση μιας χούφτας ανθρώπων, αλλά να είναι και πλήρως "ελεγχόμενη" για... πάσα χρήση. Κι όταν λέω για "πάσα χρήση" δεν εξαιρώ ακόμα και την... οικονομική εκμετάλλευση των όποιων προνομίων προκύπτουν για ορισμένους από αυτά τα... πλάνα.

Αν αυτός είναι ο στόχος, τότε πραγματικά είναι άψογος ο... σχεδιασμός.

Αν όμως είναι να συσπειρώσει τον κόσμο και να φέρει νωρίς-νωρίς έσοδα για την ΠΑΕ ώστε να μπορέσουν να αρχίσουν ουσιαστικά και κάποια έργα στη Λεωφόρο, τότε μάλλον για μια ακόμα φορά σε ένα μήνα θα ψάχνουμε δικαιολογίες για το τι έγινε και ο... κόσμος δεν ανταποκρίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore