Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο Φάμπρι ούτε απ' έξω, αλλά... εσείς μέσα;






Περίμενα με... αγωνία, να δω τις επίσημες εξηγήσεις για τον Φάμπρι. Που όπως πάντα φυσικά, δεν πρόκειται να δοθούν με επίσημες ανακοινώσεις ή τοποθετήσεις, αλλά μέσω... δημοσιευμάτων, άρθρων και αναλύσεων.

Θα θεωρήσω λοιπόν έτσι, σαν την πιο... επίσημη των... επίσημων θέση της ΠΑΕ, το άρθρο του Νικόλα Βασιλαρά, που είναι άλλωστε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ.
Κεντρικός άξονας, το ήδη επαναλαμβανόμενο μότο.

Ότι μίστερ Φάμπρι, μην έχεις και πολλές απαιτήσεις και κυρίως μην λες και πολλά. Καθώς αν ήταν άλλες οι συνθήκες, όχι απλά δεν θα περνούσες την πύλη της Παιανίας, αλλά δεν θα ήσουν ούτε καν στην λίστα υποψηφίων για προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Να μην μπω τώρα στην ουσία όλων αυτών και ξαναγράψω όσα έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου.

Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον εκπρόσωπο επικοινωνίας της ΠΑΕ. Ναι όντως έχει δίκιο και δεν είναι πρωταπριλιάτικο, ούτε κάνω πλάκα. Πραγματικά πιστεύω ότι έχει δίκιο.

Προφανώς και σ' ένα κανονικό Παναθηναϊκό, ο Φάμπρι όχι μόνο δεν θα περνούσε ούτε έξω από την Παιανία, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να είναι το όνομά του σε λίστα υποψηφίων προπονητών της ΠΑΕ.

Το ερώτημα όμως είναι άλλο.
Ποιος και ποιοι τα λένε και γράφουν όλα αυτά.
Καθώς, καλά για το Φάμπρι μας το είπαν το προφανές.
Για τους εαυτούς τους όμως, έχουν αναρωτηθεί το ίδιο;

Πόσοι απ' αυτούς δηλαδή που είναι τώρα στον Παναθηναϊκό σε οποιοδήποτε πόστο, θα πέρναγαν την... πόρτα του ή θα συζητιόταν με οποιοδήποτε τρόπο το όνομά τους σαν πιθανών υπαλλήλων, στελεχών, διοικούντων και ότι άλλο γουστάρετε, αν ήταν άλλες οι συνθήκες και ο Παναθηναϊκός ήταν... κανονικός Παναθηναϊκός;

Αυτός δηλαδή που το γράφει αυτό που γράφει για τον Φάμπρι, σε... κανονικό Παναθηναϊκό υπήρχε ποτέ περίπτωση να παριστάνει τον... διευθυντή επικοινωνίας;

Αυτοί που αποφασίζουν ή... επηρεάζουν και επιβάλλουν αποφάσεις για την πρόσληψη του Φάμπρι και του κάθε Φάμπρι, σε κανονικό Παναθηναϊκό και... αν ήταν άλλες οι συνθήκες, υπήρχε περίπτωση να έχουν την θέση και την δυνατότητα να παίρνουν ανάλογες αποφάσεις;

Για να τα βάλουμε λοιπόν σε μια σειρά και να τα πούμε κι όπως είναι τα πράγματα. Εντάξει ο Φάμπρι και ο κάθε Φάμπρι, σε κανονικό Παναθηναϊκό δεν θα είχε θέση. Ούτε κι αυτοί όμως που τα λένε αυτά και είναι ακόμα στον Παναθηναϊκό, δεν θα είχαν θέση.

Καθώς μέσα σ' όλα όσα λένε και γράφουν, ξεχνάνε μια μικρή λεπτομέρεια.

Ότι τον Παναθηναϊκό, τον έκαναν όπως τον έκαναν και τον έφτασαν εδώ που τον έφτασαν, όχι μόνο για να... χωράνε οι Φάμπρι απανταχού της οικουμένης. Αλλά πρώτα και κύρια για να... χωρέσουν και να βολευτούν οι ίδιοι στον Παναθηναϊκό. Οι οποίοι κανονικά και υπό άλλες συνθήκες, ούτε... απ' έξω δεν θα πέρναγαν. 

Όλοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore