Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ρε... άγαμοι θύται











Ρε λες και είναι βαλτοί οι άνθρωποι. Πήρα επιτέλους μια... πρώτη απάντηση στην απορία μου τι είναι τελικά αυτοί οι... επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Και την πήρα από... δημοσιογράφο σε συζήτηση σε πρωινή εκπομπή πριν μισή ώρα περίπου.

Εξηγούσε λοιπόν τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε... επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι.
"Για παράδειγμα, υπάρχουν αυτήν την στιγμή ακόμα διορισμένοι καθηγητές που έχουν κατηγορηθεί για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών" είπε.

Δηλαδή ήρθε η τρόικα και είπε... εκεί στην Ελλάδα υπάρχουν καθηγητές που την έχουν πέσει σε μαθήτριες γι' αυτό πρέπει να φτιάξουμε ένα μνημόνιο για να τους... διώξουμε.
Και το χειρότερο;

Για να καταλάβω έχουμε ένα καθηγητή που την έχει πέσει στις μαθήτριες και δεν τον διώχνουμε γι' αυτό, αλλά γιατί πρέπει να μπει στον... σωστό δρόμο η οικονομία της χώρας και να μαζευτούν τα... οικονομικά της;

Αυτό μας είπε η... ρεπόρτερ; Και υπήρχαν άλλοι τρεις την ίδια ώρα στο πάνελ και κανείς δεν το σχολίασε; Και ο ένας μάλιστα δήλωνε και αριστερός και είχε και... αγωνία αν θα παραμείνει σε... αριστερή τροχιά η Βενεζουέλα μετά το θάνατο του Τσάβες;

Με λίγα λόγια... καθηγητές... πέστε την ελεύθερα στις μαθήτριες... αλλά λεφτά μην ζητάτε. Με το πρώτο δεν κινδυνεύετε, αλλά με το δεύτερο... απολύεστε.

Ρε άγαμοι θύται.

Και κακώς το έγραψα... πλαγίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore