Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ευστοχεί στα πέναλτι !!!













Φαίνεται πως τα πέναλτι τείνουν να γίνουν κάτι σαν... κρασ-τεστ για τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει γενικά να θεωρείται πια κάτι πολύ... έξτρα η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Καθώς μετά την αποθέωσης του Φιγκερόα γιατί ευστόχησε με την Κέρκυρα σε χτύπημα πέναλτι, ήρθε σήμερα νέο... χτύπημα.

Διαβάζω ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον αμυντικό της Εστορίλ Βιτόριο.
Και μέσα στα βασικά προσόντα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αναφέρεται ότι είναι... εύστοχος στις εκτελέσεις πέναλτι.
Αυτό πια κι αν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Να αναφέρεται σαν έξτρα ατού για ένα ποδοσφαιριστή, το ότι συνήθως ευστοχεί στα πέναλτι. Ή για να καταλάβετε το απίστευτο της ιστορίας, το ότι... δεν αστοχεί στις εκτελέσεις πέναλτι.
Μιλάμε πραγματικά για τεράστιο... προσόν.

Κι όντως χρειάζεται τεράστιο ψάξιμο ανά την οικουμένη και σκάουτερ με... μάτι και... γνώσεις, για να βρεις ποδοσφαιριστή που να... μην αστοχεί στα πέναλτι.

Καθώς απ' ότι καταλαβαίνω, το συνηθισμένο στις εκτελέσεις πέναλτι είναι να μην μπαίνει γκολ. Κι εδώ που τα λέμε, τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Παναθηναϊκός στα χρόνια της παράγκας δεν έπαιρνε με τίποτε πέναλτι. Γιατί ήταν... δύσκολο να μπει γκολ έτσι. Για να μας... προστατέψουν δεν μας έδιναν πέναλτι οι...άνθρωποι κει μεις τους κράζαμε κι από πάνω οι... αχάριστοι.

Υπομονή. Καθώς όλο λέμε ότι τα έχουμε δει όλα απ' αυτούς τους τύπους, αλλά όλο μας διαψεύδουν.
Α και με την ευκαιρία.
Ο νέος στόχος είναι στόπερ λοιπόν και λογικά είναι και αυτός επιλογή του... Βαρέλα.

Αν δεν κάνω λάθος πάντως, ο Παναθηναϊκός μόλις πριν πέντε μήνες περίπου, πήρε άλλα δύο στόπερ και μάλιστα πάλι μέσω... Βαρέλα. Τον Πίντο και τον Βελάσκεθ. Ταυτόχρονα ανέδειξε και τον Τριανταφυλόπουλο. Για να θέλει πάλι στόπερ, πάει να πει ότι στον Παναθηναϊκό μάλλον εκτιμούν ότι Πίντο και Βελάσκεθ δεν κάνουν για την ομάδα. Τώρα πως γίνεται να αναθέτουν και πάλι στον ίδιο άνθρωπο που τους έφερε να βρει άλλον στόπερ στην θέση τους, αυτό είναι πραγματικά μια εύλογη απορία.

Αλλά μάλλον και άκρως... ενοχλητική ταυτόχρονα απορία. Γι' αυτό και ας μείνουμε εδώ. Στο ότι ο γίγαντας Βαρέλα, όχι μόνο ανακάλυψε κι άλλο ποδοσφαιριστή, αλλά αυτός είναι εκτός των άλλων και... άσος στις εκτελέσεις πέναλτι.

Για δείτε τον παρακάτω...τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore