Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τελικά ποιοί βάζουν... τρικλοποδιές;





Καθίστε λίγο ρε παιδιά, γιατί εδώ έχουμε μπερδευτεί εντελώς πια.
Φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό, το χουν πια καθιερώσει, να είναι οι εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος, εβδομάδες ανακοινώσεων προς την ομάδα μέσω του... Τύπου.

Με λίγα λόγια, όσο διαρκούσε η διακοπή του πρωταθλήματος μάθαμε τα εξής και μάλιστα όχι από... διαδόσεις και πληροφορίες, αλλά δια στόματος προέδρου.

Ότι τέλειωσε ο Φάμπρι. Ότι τέλειωσε ο υπάρχων τεχνικός διευθυντής ο οποίος για να λέμε την αλήθεια, ακόμα δεν έχουμε μάθει επισήμως ποιος είναι, καθώς τον ρόλο αυτό διεκδικούν ταυτόχρονα ο Ελευθεράκης, ο Βαρέλα, ο Σαμαράς, η ηγεσία του Φορέα και ο... Βασιλαράς.

Μάθαμε επίσης ότι τελειώνει ο Μπουμσόνγκ, ο Βιτόλο, κάνα δυο-τρεις αμυντικοί, πέντε-έξι μέσοι και κάμποσοι επιθετικοί. Μάθαμε ότι αποκτήθηκαν -ή έστω τους κλείσαμε και τους παίρνουμε ότι ώρα θέλουμε- τρεις τέσσερις παίκτες.

Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές γιατί αν βάλουμε και τα άλλα που... μάθαμε δεν θα φτάσει ούτε όλη η μέρα να τα απαριθμήσουμε.
Με λίγα λόγια.

Ενώ υπήρχε διακοπή πρωταθλήματος και λίγο πριν... ξεκινήσει ξανά η...  μάχη για την καθοριστική και κρίσιμη κατάκτηση του... μοναδικού στόχου που έχει απομείνει, την συμμετοχή δηλαδή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο προπονητής, οι συνεργάτες του, ο τεχνικός διευθυντής και πέντε-έξι παίκτες κορμού, έμαθαν μέσω των ΜΜΕ ότι τελειώνουν από την ομάδα σε δυο μήνες.
Πολύ ωραία. Έξοχα.

Μιλάμε ότι πραγματικά τους... ντοπάραμε όλους αυτούς για την... μάχη που έρχεται αρχής γενομένης με τον Πλατανιά.

Το φοβερό είναι, ότι για όλα αυτά, έχουν γραφτεί λίγο πολύ ανάλογα σενάρια το προηγούμενο διάστημα.

Τα οποία όμως, συναντούσαν οργισμένες ανακοινώσεις της ΠΑΕ και δηλώσεις του προέδρου, ότι πρόκειται για παραμύθια και ότι τα λένε και τα γράφουν άνθρωποι που έχουν σκοπό και στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και να την αποσταθεροποιήσουν εν όψει της μάχης που δίνει για την... πέμπτη θέση.

Και καπάκι απ' αυτές τις ανακοινώσεις και δηλώσεις, έρχεται ο ίδιος ο πρόεδρος και λέει πως όλα αυτά ισχύουν.
Δηλαδή τελικά, ποιος και ποιοι βάζουν... τρικλοποδιές;
Ο ίδιος ο επίσημος Παναθηναϊκός στον... εαυτό του;
Πραγματικά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Αλλά εδώ πλέον, ούτε αυτό δεν αρκεί.
Για να περιγράψει αυτό που γίνεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore