Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μια παλιά ιστορία με φόντο το... και φύγετε από δω



H δικαίωση αργεί πολλές φορές, αλλά όταν μιλάς αληθινά πάντα έρχεται. Με αφορμή λοιπόν το προηγούμενο άρθρο μου, θυμήθηκα μια όχι και τόσο παλιά ιστορία.

Ένα από τα... κομβικά σημεία, που υποτίθεται σηματοδότησαν τον "πόλεμο" που δήθεν έκανε το ΝΤΕΡΜΠΙ και εγώ προσωπικά στην διοίκηση Πατέρα, ήταν ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Και συγκεκριμένα εκείνο το "πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε από δω" μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ.
Θύελλα ξεσήκωσαν τότε τα υπαλληλάκια σε ΜΜΕ και εξέδρα.
Για βρώμικο πόλεμο στον ΠΑΟ μιλούσαν.

Φυσικά για όσους θυμούνται, το ΝΤΕΡΜΠΙ τότε είχε απλά αναδημοσιεύσει και βάλει σαν τίτλο στο πρωτοσέλιδο, την δήλωση που είχε κάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος βγαίνοντας από το ΟΑΚΑ μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Τότε που είχε πει, πως κάποιοι απέδειξαν ότι δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό και ότι παρά την ήττα ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά αυτοί δεν θα είναι σ' αυτόν την νέα χρονιά.

Αυτά είχε πει και αυτό είπαμε και εμείς στο πρωτοσέλιδο. Αυτό φυσικά η στρατιές... το ξεχνούσαν, καθώς τότε έπρεπε να γίνει ντου κανονικό σε μια φωνή που τους ενοχλούσε γιατί έλεγε ΑΠΟ ΤΟΤΕ που όλοι ήταν ευτυχισμένοι και μέσα στην τρελή χαρά, για που την πάνε την δουλειά.

Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο. όλα αυτά τα χρόνια το έχω ακούσει να μνημονεύεται σαν... απόδειξη του πολέμου στον Πατέρα και τον Βγενόπουλο, δεκάδες φορές. Στα ραδιόφωνα απ' όλους σχεδόν τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, σε ανακοινώσεις του Φορέα, σε εκατοντάδες οργισμένα sms στα σάιτ των Λεωφόρων της ντροπής και της δήθεν Παναθηναϊκοφροσύνης.

Ήρθε όμως το... πλήρωμα του χρόνου και όλοι αυτοί, έφτασαν στο σημείο να λένε το ίδιο ακριβώς σήμερα.

Μόνο ο... στόχος διαφέρει. Καθώς κατά τα άλλα. το... σύνθημα είναι ακριβώς το ίδιο.

Πάρτε την... πέμπτη θέση και... προπονητή, τεχνικέ διευθυντή και παίκτες... φύγετε από δω.

Και πρώτα βιολιά σ' αυτό το χορό, όχι μόνο ο επίσημος Παναθηναϊκός, αλλά όλη η... δημοσιογραφική παρέα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Βασιλαρά, η ηγεσία του Φορέα στις επισκέψεις στην Παιανία και πιστά στην... γραμμή πάντα, τα sms της αγνής Παναθηναϊκοφροσύνης.

Να υποθέσω ότι όλοι αυτοί κάνουν -επίσης όπως και... εγώ τότε- πόλεμο στην ομάδα;

Αν όχι, πότε έλεγαν χυδαία ψέμματα και τι στόχο είχαν; Τότε που κατηγορούσαν εμένα και το ΝΤΕΡΜΠΙ για... δήθεν πόλεμο ή τώρα που λένε ακριβώς το ίδιο;

Η πλάκα είναι όμως, πως ακόμα κι αυτό φανερώνει την πλήρη κατάπτωση του συλλόγου και πόσο τον έχουν μικρύνει όλοι αυτοί για να τον φτάσουν ίσα με το... μπόι τους.

Καθώς ακόμα και αν δεχθούμε ότι είχε... πολεμική διάθεση εκείνο το πρωτοσέλιδο οπότε αντικειμενικά ισχύει το ίδιο και γι' αυτούς τώρα, τουλάχιστον εμείς τότε αν κάναμε κάτι το κάναμε με φόντο και στόχο το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και όχι την... ΠΕΜΠΤΗ θέση στο -34 όπως αυτοί τώρα. 

1 σχόλιο:

  1. Κωστα θα σου γραψω μια ιστορια προσωπικη που φαινεται το ποιον αυτων που διοικουν μια ομαδα.Ημουν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ομαδας του βολου της καλυτερης περιοδου της με προεδρο επιφανη εμπορο με πολυ χρημα καθε τριτη μας εδινε το πριμ καθε πρωτη του μηνος μας εξοφλουσε μισθους κλπ μας πληρωνε το φαγητο στο καλυτερο εστιατοριο της πολης.Περασαν τα χρονια ειχα γυιο που επαιζε στους εφηβους του παο επιλογη του ζαετς.Οταν γυρισε πρωτος προπονητης τον πηρε στην πρωτη ομαδα αλλα με τις διπλες προπονησεις δεν αντεξε το κορμι του[ψηλο και αδυνατο]εκανε εγχειρηση στους κοιλιακους εμεινε πισω και δεν μπορεσε να επανελθει σε υψηλο επιπεδο πηγα λοιπον στην ομαδα μου μηπως του δωσουν την ευκαιρια να ξεκινησει απο καπου εστω σε χαμηλοτερο επιπεδο μηπως επανελθει.Ξερεις ποιοι διοικουσαν την ομαδα μου ΑΥΤΟΙ που στα χρονια τα δικα μου πηδαγαν τα καγκελα και προπηλακιζαν διαιτητες εποπτες αντιπαλους κι οταν τους προτεινα ναπαρουν το γυιο μου δανεικο μεχρι το δεκεμβριοκαι αν δειξει σημαδια επανακαμψης να τον ενταξουν στην ομαδα τουςχωρις καθολου χρηματα οχι μονο δεν το εκαναν αλλα πηραν καποιον αλλον ερασιτεχνη απο την αεκ λεγοντας μου οτι κανουν δημοσιες σχεσεις αμεσως μου ηρθε η συγκριση της διοικησης της δικιας μου εποχης και της μετεπειτα μου ηρθε θλιψη οχι γιατι δεν με εξυπηρετησαν αλλωστε ο γυιος μου δεν επανηλθε ποτε σε υψηλο επιπεδο αλλα για την διαφορα.Ετσι κι ο παο αυτοι που πετροβολουσαν την ομαδα και την εφτυναν τωρα εχουν ποστα στη διοικηση δεν ειναι να λυπασαι με οσα σου εχει χαρισει αυτη η ομαδα αμετρητες χαρες πανηγυρισμοι και τωρα ΧΑΟΣ και τρελα οι ηθικοι αυτουργοι της καταστροφης να τρωνε ψωμι απο αυτο που αγαπησαμε και μας το πηρανε γι αυτο οτι και να γραψεις ειναι τετοιο το επιπεδο τους που δεν προκειται να το καταλαβουν.Ευχαριστω για το χρονο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore