Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η "ομάδα Δ" του Παναθηναϊκού






Παρεμπιπτόντως και ανάμεσα σε όλα όσα ζούμε και συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Για όσους έχετε ακόμα απορίες, πως γίνεται και μετά απ' όσα έγιναν, είδε και εξακολουθεί να βλέπει όλος ο κόσμος στον Παναθηναϊκό, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σαν να μην συμβαίνει τίποτε συνεχίζουν να δουλεύουν στα ίσα τον κόσμο, η απάντηση είναι απλή.

Και είναι η "δύναμη" και το αποτέλεσμα της δράσης, της... "ομάδας Δ" του Παναθηναϊκού.

Ναι της "ομάδας Δ". Η οποία ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και ειδικά από το 2007 και μετά.

Μια επίλεκτη... αερομεταφερόμενη από...στέγη σε στέγη και από... παράγοντα σε παράγοντα ομάδα, επίλεκτων δημοσιογράφων και οπαδών, η οποία χρησιμοποιείται σαν δύναμη κρούσης και για πάσης φύσεως... επικίνδυνες αποστολές.

Η "ομάδα Δ" είναι που λειτουργεί σαν δύναμη τρομοκράτησης και επιβολής λύσεων και επιλογών. Που στηρίζει και υποστηρίζει την... κυριαρχία σε βάρος της κοινής Παναθηναϊκής λογικής και αξιοπρέπειας. Που όταν χρειασθεί, δηλαδή όταν η πραγματικότητα γίνεται αδυσώπητη, αναλαμβάνει την αποστολή... απεγκλωβισμού των... εγκλωβισμένων και... απελευθέρωσης -δηλαδή... απενοχοποίησης- των αυτουργών της καταστροφής.
Τόσο απλά.

Όσο για το που κολλάει το "Δ" στον τίτλο της συγκεκριμένης ομάδας και το οποίο παραπέμπει στην αντίστοιχη επίλεκτη μονάδα του Αμερικανικού Πενταγώνου κι αυτό είναι απλό.

Από το αρχικό της λέξης... "Δώσε".

1 σχόλιο:

  1. Το αρχικό !!!! Δοσιλογος Δοσολιψιας Δημιος η αθλητικογραφος που παριστάνει τον Δημοσιογράφο.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore