Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Τουλάχιστον ο Κωνσταντίνου βγαίνει μπροστά











Ετοιμαζόμουν να πω δυο κουβέντες γι' αυτό το φρούτο που έχει ενσκήψει στον Παναθηναϊκό με την προβολή ταινιών και αποσπασμάτων από ομιλίες γνωστών ηθοποιών σε έργα που παίζουν τους προπονητές σε διάφορα αθλήματα.

Κι εκεί σκέφτηκα, πως τελικά κάπου είμαστε και μεις λίγο άδικοι με ορισμένους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό.

Ή αν θέλετε στην τσατίλα μας πάνω, βρίσκουμε κάθε φορά τους εύκολους και προφανείς στόχους, για να βγάλουμε την πίκρα και το γαμώτο μας.

Σκέφτηκα εν ολίγοις, τι μου φταίει τώρα κι αυτός ο έρμος ο Φάμπρι να του τα χώσω ή να σχολιάσω αυτή την αστεία ιστορία με την προβολή ταινιών για την εμψύχωση των παικτών;

Αυτός στην τελική είναι το πρόβλημα; Αυτός απλά είναι αυτή την στιγμή σε μια θέση που... φαίνεται. Που σε συνθήκες παραλογισμού και ενώ δεν διαθέτει και τα αντίστοιχα προσόντα, κλήθηκε να κάνει τον προπονητή.

Τι να λέει τώρα, να πούμε και να ξαναπούμε τι κάνει, τι λέει, τι δεν κάνει και τι δεν λέει ο Φάμπρι;

Τίποτε. Άλλοι είναι υπεύθυνοι κι αυτοί όπως πάντα όχι μόνο δεν την ακούν, αλλά κρύβονται και πίσω από την ανεπάρκεια ή τις αστειότητες που κάνει ο Φάμπρι και ο κάθε Φάμπρι.

Κι εκεί μου ήρθε στο νου και ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνου, που έχει γίνει πρώτη φάτσα κάθε Κυριακή στον Παναθηναϊκό και ότι και να γίνει είναι ο μοναδικός που φαίνεται, μιλάει και εισπράττει και όλο το κόστος.

Μέχρι και εγώ στο προηγούμενο άρθρο μου είπα ότι έκανε την κότα στην Τούμπα ενώ ήταν λαλίστατος με την Κέρκυρα.

Κι εδώ ακριβώς σκέφτηκα, τι χρωστάει τώρα ο Κωνσταντίνου να τρώει όλη τη λέζα, μόνο και μόνο επειδή έχει απομείνει ο μοναδικός που βγαίνει κάθε φορά να σηκώσει το βάρος της υπεράσπισης μιας χαμένης ιστορίας, που στο κάτω-κάτω δεν ήταν αυτός που προκάλεσε και το... χάσιμο της.

Αλλά έτσι είναι αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι, ή την έχουν κοπανήσει, ή κρύβονται όταν κάτι στραβώνει και αφήνουν τον Κωνσταντίνου και τον κάθε Κωνσταντίνου που έχει απομείνει σ' αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, να προσπαθεί να εξηγήσει και ακόμα χειρότερα να δικαιολογήσει δημόσια, όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

Με μοναδικό αποτέλεσμα, να την ακούνε απ' όλους, καθώς όλοι μας από ένα σημείο και μετά, αυτόν βλέπουμε, μ'΄αυτόν τα βάζουμε και οι πραγματικοί εγκληματίες σε βάρος του συλλόγου, πίσω από το προσκήνιο να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

Δηλαδή στην υγεία του Κωνσταντίνου και όλων εμάς που ξεχάσαμε σε λίγο καιρό μόλις τι έγινε στον Παναθηναϊκό και ξεσπάμε στον Κωνσταντίνου, τον Φάμπρι και όποιον άλλο βρίσκουμε εύκαιρο και κυρίως σε... πρώτο πλάνο.
Γι' αυτό σας λέω.

Άδικα μας φταίει ο Κωνσταντίνου, όσο κι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε επί της ουσίας με όσα λέει κάθε φορά.

Κι αυτό γιατί, αυτός τουλάχιστον, είναι ακόμα ΕΚΕΙ, βγαίνει ΜΠΡΟΣΤΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ΜΙΛΑΕΙ.

Την ίδια στιγμή, που αυτοί που έφεραν τον Παναθηναϊκό σ' αυτό το χάλι, αυτοί που έπρεπε αν είχαν τσίπα και φιλότιμο να βγουν μπροστά να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ΜΙΛΗΣΟΥΝ, κρύβονται πίσω από τον Κωνσταντίνου και όποιον άλλον τολμάει ακόμα να προσπαθεί και να βγαίνει μπροστά στον Παναθηναϊκό.
Τόσο καλά...

4 σχόλια:

  1. Φταίει γιατί είναι εκεί και τους δίνη άλλοθί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'αυτό ναι Τάσο, έχεις δίκιο. Απλά ρε συ μου φαίνεται τελικά και λίγο άνανδρο να τα βάζουμε συνεχώς με τον εύκολο στόχο και για τους πραγματικούς ενόχους να κάνόυν όλοι το παγώνι. Αυτό λέω. Κι όσο βλέπω και κάποια παπαγαλάκια των υπεύθυνων γι' αυτό το χάλι, να μου κάνουν κριτική δήθεν για την ενδεκάδα που κατέβασε ο Φάμπρι ή για όσα λέει ο Κωνσταντίνου και να μου πουλάνε ότι... ταλένε κιόλας ενώ επί της ουσίας κάνουν τουμπεκί, τόσο περισσότερο λέω ότι τελικά ο Κωσνταντίνου και ο κάθε Κωνσταντίνου, ναι μεν όπως τα λες και τα λοιπά, αλλά όχι και να γίνει το πλυντήριο για να την βγάλουν λάδι οι εγκληματίες σε βάρος του Παναθηναϊκού και οι στρατιές τους.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ!!

      Διαγραφή
  2. Μα ειναι παγκόσμιο γεγονός οι πραγματικοί υπεύθυνοι να κρύβονται και να αφήνουν υπαλλήλους οι συνεργάτες να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Αυτο το συναντάς παντού στην πολιτική αθλητισμό κτλ. Τουλάχιστον αυτός που βγαίνει μπροστά να εχει τα κόψια να λεει που και που την αλήθεια και να μην φοβάται της επιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore