Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Αυτά δεν είναι χέρια, είναι... μαχαίρια




Τώρα φταίω εγώ να... διαολιστώ μέρα πού ναι κιόλας και γιορτάζει και ο ελληνισμός και η Χριστιανοσύνη με κίνδυνο να θεωρηθώ και... ανθέλλην και... αντίχριστος;
Μα είναι δυνατόν;

Έδωσαν τα χέρια για την Λεωφόρο σήμερα σε συνάντησή τους ο Αλαφούζος και ο Μακρόπουλος, όπως βλέπω στο πρώτο θέμα στα ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ πριν από λίγο;

Τι διάολο χέρια είναι αυτά ρε παιδιά που πρέπει να... δίνονται κάθε τρεις μέρες; Αυτά δεν είναι χέρια είναι... μαχαίρια.

Δεν τα είχαν ξαναδώσει τα χέρια πριν είκοσι μέρες;
Δεν τα είχαν ξανασφίξει και πάλι πριν δέκα μέρες;
Τι έγινε και πρέπει να τα ξαναδώσουν και πάλι σήμερα;
Συνέβη κάτι που δεν ξέρουμε;

Αφού είχαν συμφωνήσει σε όλα όπως έλεγε το ρεπορτάζ.
Κι αφού έμεναν τυπικά τέσσερις άδειες που είχαμε αρχίσει κιόλας από προχθές να τις παίρνουμε... μία-μία φυσικά;

Τι λόγος υπήρχε να... δώσουν και πάλι τα χέρια;
Συνάντηση ανάμεσα σε δύο πλευρές, που τελικά όπως πληροφορούμαστε καταλήγει σε συμφωνία και σε... δόσιμο των χεριών, γίνονται μόνο μεταξύ κάποιων που είχαν μια διαφωνία.

Κι όχι ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που τα έχουν δώσει οχτώ φορές μέσα σε ένα μήνα.

Κι εδώ το θέμα δεν είναι ο ρεπόρτερ. Ο Πετράκης ο Παπαμακάριος ειδικά, όταν γράφει κάτι, το γράφει γιατί ξέρει ότι έγινε. Κι απ' την στιγμή που το γράφει, όντως και έγινε η συνάντηση και... έδωσαν ξανά τα χέρια ο Αλαφούζος με τον Μακρόπουλο.

Το θέμα είναι γιατί υπήρξε ανάγκη να... ξαναδώσουν τα χέρια.
Και πότε θα χρειαστεί να ξανασυναντηθούν για να τα... ξαναδώσουν.
Αν πω τώρα ξανά εγώ, ότι ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ πάει σύννεφο το δούλεμα, θα έχω άδικο;

Τώρα είδα το πανομοιότυπο "ρεπορτάζ' πάλι για την... συμφωνία Αλαφούζου Μακρόπουλου και στο ΛΕΩΦΟΡΟΣ. Το βάζω κι αυτό για να είναι πιο πλήρης και σφαιρική η... απορία σας.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε!
Σάββατο, 23-03-2013 18:10
Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μακρόπουλος τα είπαν το πρωί του Σαββάτου και συμφώνησαν για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.





Το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, επιβεβαιώθηκε και πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, τουλάχιστον όσον αφορά το εσωτερικό του συλλόγου. Το πρωί του Σαββάτου, Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μακρόπουλος έδωσαν τα χέρια, συμφώνησαν για τα ανταλλάγματα που θα πάρει ο Ερασιτέχνης και πλέον απομένουν τα τυπικά για να γυρίσει το «τριφύλλι» στη φυσική του έδρα.
Δηλαδή να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, να εκδοθούν οι απαιτούμενες άδειες και να ολοκληρωθούν οι εργασίες, κυρίως στο πέταλο της 6, όπου υπάρχει αρκετή δουλειά ενόψει.
Συντάκτης: Νίκος Αθανασίου

Έδωσαν τα χέρια για Λεωφόρο Αλαφούζος, Μακρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore