Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Το... νέο όραμα της... απελευθερωμένης Παναθηναϊκοφροσύνης





Εντάξει, να το πάρουμε απόφαση πια. Πως οι άνθρωποι δεν έχουν σταματημό στην κατρακύλα και κάθε μέρα θα ξεφτιλίζουν όλο και περισσότερο το όνομα του Παναθηναϊκού, όσο εξακολουθούν να τον πιάνουν στο στόμα τους και ακόμα χειρότερα να μιλάνε δήθεν και εξ ονόματός του.

Καθώς αυτό που άκουσα σήμερα, δεν έχει προηγούμενο.

Μέχρι τώρα λοιπόν, φάγαμε ένα τρίμηνο και βάλε, με το νέο  μεγάλο... όραμα του... εκτοξευμένου και απελευθερωμένου Παναθηναϊκού, την περιβόητη... πέμπτη θέση.

Από σήμερα, όμως, ανακαλύφθηκε νέα... μεγάλη ιδέα και... Παναθηναϊκό καθήκον.
Η...έκτη θέση.

Ναι όπως το ακούτε. Το ξεστόμισαν ακόμα και αυτό οι αθεόφοβοι.

Ο Παναθηναϊκός, λέει, από την στιγμή που μετά την ήττα στην Τούμπα δυσκόλεψε ο στόχος της πέμπτης θέσης καθώς τα Γιάννινα έχουν προβάδισμα, έχει μπροστά του τέσσερις... νέους τελικούς που πρέπει να τους πάρει, ώστε να μην εξαρτάται η... έκτη θέση από τα αποτελέσματα της Ξάνθης που ακολουθεί.

Και υπήρχε μάλιστα και... αιτιολόγηση γι' αυτό το νέο ανοσιούργημα.

Τα Γιάννινα, λέει, ακόμα και αν πάρουν την προνομιούχο πέμπτη θέση, μάλλον δεν θα πάρουν αδειοδότηση. Οπότε η... έκτη θέση, είναι το ίδιο προνομιούχα με την πέμπτη. Αρκεί ο Παναθηναϊκός να κάνει... το καθήκον του και να τερματίσει έστω και έκτος, καθώς αν περάσει στην θέση αυτή η Ξάνθη που δεν έχει προβλήματα αδειοδότησης, τότε δεν υπάρχει ελπίδα και οριστικά ο Παναθηναϊκός θα χάσει το τρένο των πλέι-οφ και της Ευρώπης.

Μάλιστα. Έτσι ακριβώς.

Να δώσει μάχη ο Παναθηναϊκός, για την... έκτη θέση πια, αφού δυσκόλεψε ο μέγας στόχος της... πέμπτης.
Τώρα να βρίσεις, να πεις άντε  ρε ξεφτιλισμένοι αδειάστε μας την γωνιά και αφήστε τον σύλλογο να ανασάνει;
Θα έχει πιστεύετε νόημα;
Οι τύποι έχουν αποδείξει ότι πια δεν τους πιάνει τίποτε.

Συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτε, να ασελγούν επιδεικτικά και χωρίς καμιά ντροπή, πάνω στο πτώμα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Οι ίδιοι τύποι που κάποτε καλούσαν σε λαϊκές εξεγέρσεις και μου έγραφαν πύρινα άρθρα, ότι... βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού καθώς βλέπει την ομάδα του ναι μεν να είναι πρώτη αλλά να κερδίζει... μόνο με 1-0 και να παίζει με... δύο αμυντικά χαφ.

Οι τύποι αυτοί, κάνουν κήρυγμα πια, για την αξία της... έκτης θέσης και για τους... τέσσερις τελικούς που απομένουν για να την... κατακτήσουμε. Και μετά να μην ξεχάσουν να μας πουν κιόλας, τι ώρα θα είναι οι... πανηγυρισμοί στην Ομόνοια για τον... θρίαμβο αν τα καταφέρουμε.

Θα μπορούσα πραγματικά να βρίσω. Αλλά είναι τόσο αληταράδες οι τύποι, που το βρισίδι πια γι' αυτούς, είναι... τίτλος τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore