Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ






Επειδή βλέπω ότι το δούλεμα συνεχίζει να πηγαίνει σύννεφο.
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γυρίσει ο Παναθηναϊκός φέτος στη Λεωφόρο.

Πάει και τελείωσε. Ότι κι αν ακούτε, ότι κι αν διαβάζετε. Το ξέρουν άλλωστε ακόμα και οι ίδιοι που τα λένε και τα γράφουν. Τώρα γιατί το κάνουν και γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πέσει με τα μούτρα πάνω σε ένα ανύπαρκτο θέμα, αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Και πριν απ' όλα τα υπόλοιπα, να βάλω ένα μόνο κομμάτι στο τραπέζι. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καν δηλώσει σαν δεύτερη έδρα την Λεωφόρο για φέτος. Που σημαίνει ότι για να επιτραπεί να παίξει εκεί, χρειάζεται έξτρα απόφαση της Λίγκας. Τώρα αν πιστεύει κανείς, πως την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός ξεκινάει ανένδοτο πόλεμο κατά της Λίγκας και έχει κατονομάσει τις δεκατέσσερις από τις δεκαέξι ομάδες σαν δορυφόρους του ΟΣΦΠ, υπάρχει περίπτωση η Λίγκα να τον... εξυπηρετήσει κιόλας, τότε δικαίωμά του να το πιστεύει.

Άσε που ακόμα κι αν ΜΙΑ ομάδα θεωρήσει ότι θίγεται αγωνιστικά από την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, μπορεί με βάση το καταστατικό να βάλει βέτο και να μπλοκάρει την σχετική απόφαση, ακόμα κι αν η Λίγκα τοποθετηθεί ευνοϊκά.

Δεύτερο και πολύ σημαντικό.

Νομίζει κανείς σας, πως σοβαρός σύλλογος που ετοιμάζεται σε ένα μήνα να πάει σε νέο γήπεδο, δεν θα έχει ακόμα κάνει πλάνο για το που και πως θα τοποθετηθούν στο νέο γήπεδο τα ήδη υπάρχοντα διαρκείας;

Κοροϊδευόμαστε όλοι ομαδικώς δηλαδή τώρα;

Το ξέρουν και οι ίδιοι στον Παναθηναϊκό ότι το θέμα Λεωφόρου επί της ουσίας δεν υπάρχει. Κι όμως εξακολουθούν κάθε μέρα σχεδόν, να... τροφοδοτούν με αστείες δήθεν εξελίξεις για το θέμα το... ρεπορτάζ, σίγουροι ότι το... ρεπορτάζ θα ανταποκριθεί προθύμως και θα αναπαράγει καθημερινά ότι κι αν λένε.

Δεν πρόκειται όμως να γίνει τίποτε απ' όσα λένε. Κι εδώ θα είστε και εδώ θα είμαστε.

Κι ας βγάλουν όσες διαψεύσεις θέλουν κι ας εμφανιστούν ως συνήθως σε καμιά ώρα... δέκα πανομοιότυπα ρεπορτάζ που να λένε το αντίθετο.

Ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει φέτος στη Λεωφόρο. Ακόμα κι αν παραταθεί η αγωνιστική του δράση με την είσοδο της ομάδας στα πλέι-οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore