Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Eίπαν όχι στην ΠΑΕ για Χαριστέα ή αλλιώς

Είναι φανερό πως ο μάνατζερ του Φερέϊρα Βαρέλα, είναι ο... απόλυτος άρχων των μεταγραφικών του Παναθηναϊκού. Αυτός αποφασίζει και αυτός προτείνει και ας έχει κρατήσει τυπικά τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή ο Κώστας Ελευθεράκης.

Όποιον θέλει ο Βαρέλα φέρνει και όποιον... δεν θέλει κόβεται.Τώρα το με ποια κριτήρια... κόβει ή φέρνει ο Βαρέλα θα σας γελάσω. Πιθανόν με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει μία για μεταγραφές, να το κάνει για την... ψυχή της; μάνας του ή γιατί... γεννήθηκε στην... 13.

Για τα... λεφτά δεν νομίζω, αφού ο Παναθηναϊκός όπως λένε... δεν έχει.

Η ουσία πάντως είναι, πως ο μίστερ Βαρέλα την ελληνική αγορά την έχει δια ροπάλου... κομμένη. Προφανώς γιατί οι παίκτες από Ελλάδα, δεν έχουν μέσα τους την... φλόγα της δέουσας Παναθηναϊκοφροσύνης.

Εντυπωσιάζει βέβαια αυτή η τυφλή εμπιστοσύνη της ΠΑΕ στον συγκεκριμένο τύπο, σε σημείο που να αναθέτουν στον ίδιο άνθρωπο που έφερε πριν τρεις μήνες δύο στόπερ (Πίντο, Βελάσκεθ) από τους οποίους δεν παίζει κανένας, να φέρει και πάλι στόπερ.

Τώρα για να κοπεί αυτός ο στόπερ που έφερε, σκεφτείτε σε τι κατάσταση ήταν και τι σόι μάνατζερ και... σκάουτερ είναι αυτός που έφερε ένα παίκτη που κόπηκε στα ιατρικά με το που ήρθε, ο θεός και η ψυχή του. Να... κόστισε πάντως τίποτε όλη αυτή η άφιξη και ιστορία δεν νομίζω, καθώς... δεν έχει λεφτά ο Παναθηναϊκός. Λογικά και τα... εισιτήρια και την διαμονή του στην Ελλάδα, ο... Βαρέλα θα τα πλήρωσε από την τσέπη του.

Τέλος πάντων, να γυρίσω στο αρχικό.

Αρκετές μέρες πριν λοιπόν, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Χαριστέας. Μάλιστα με συμβόλαιο με τον μήνα και τον όρο πως αν δεν παίζει δεν θα πληρώνει ο Παναθηναϊκός το συμβόλαιο. Το ποσό ήταν μεταξύ δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες τον μήνα.

Η πρόταση μεταφέρθηκε...αρμοδίως, αλλά ο Βαρέλα έκρινε πως ο παίκτης είναι... ανέτοιμος και δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Το άμεσα, τοποθετείται χρονικά μάλλον στον... μήνα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Φιγκερόα σε τόσο διάστημα προβλέπεται να είναι έτοιμος.

Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore