Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η αντζέντα της επόμενης εβδομάδας ανάλογα με το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη



Πλησιάζει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο. Με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Για το τι θα γίνει θα το κουβεντιάσουμε στην ώρα του και κυρίως μετά το παιχνίδι. Αυτό που θα πούμε σήμερα είναι η... ατζέντα της επόμενης εβδομάδας... ανάλογα με το τι θα έχει γίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι για να είστε πάντα... μπροστά από τις εξελίξεις. Όχι φυσικά πως είναι και δύσκολο. Πια πάει τυφλοσούρτης η δουλειά.

Κατ' αρχήν να πάρουμε το κακό σενάριο.

Αν ο Παναθηναϊκός χάσει, τότε από την επόμενη αν όχι από το ίδιο βράδυ κιόλας θα έχουμε τα εξής.

Κατ' αρχήν αρχικά θα υπάρξει... δυσαρέσκεια για τον Φάμπρι.

Το ίδιο βράδυ ή την επόμενη νωρίς δεν θα γίνει τίποτε. Το απογευματάκι όμως, ίσως... σκάσει κάποιο νέο επεισόδιο στην Παιανία, που θα αποτελέσει την... σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα... αναγκάσει την διοίκηση να τον απομακρύνει παρά την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπό του.

Αρκετά πριν απ' αυτό όμως και συγκεκριμένα νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας, θ σκάσει είδηση σχετικά με την επιστροφή στη Λεωφόρο. Είδηση που θα φέρνει ακόμα πιο κοντά το... όνειρο και την ημερομηνία επιστροφής η οποία ως γνωστόν θα απαλλάξει και τον Παναθηναϊκό απ' όλα τα δεινά.

Σε έξτρα περίπτωση που η ήττα έρθει με κακή απόδοση ή με κάποιον ποδοσφαιριστή εμφανώς υστερήσαντα, θα σκάσει και... μεταγραφική είδηση και συγκεκριμένα για ποδοσφαιριστή που... θα πάρει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός και ο οποίος θα αγωνίζεται στην θέση αυτού που υστέρησε εμφανώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτά σε περίπτωση ήττας.

Στο καλό σενάριο τώρα.

Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει και ακόμα καλύτερα κερδίσει και με καλή εμφάνιση.

Εδώ τα πράγματα είναι και πιο απλά και πιο... προβλέψιμα.

Το πρώτο βράδυ θα το φάμε στα πανηγύρια, αλλά η επόμενη μέρα από νωρίς θα είναι αφιερωμένη σε νέο ραντεβού Αλαφούζου με Βγενόπουλο αρχικά και Πατέρα σε δεύτερο χρόνο με συνοδευτικά ρεπορτάζ για το πόσο... κοντά του είναι οι δύο συγκεκριμένοι μέτοχοι και ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν, να τον συμβουλεύουν και κάποια στιγμή ίσως και να τον... ενισχύσουν.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, δυστυχώς δεν υπάρχει πρόβλεψη. Κι αυτό γιατί με τόσα που έχουμε δει, στον Παναθηναϊκό δεν ξέρει και πως θα αντιδράσουν πια σε ανάλογα αποτελέσματα. Το πιθανότερο΄πάντως σε αυτή την περίπτωση, είναι οι εξελίξεις να είναι... πιο κοντινές δ' αυτές που θα υπήρχαν σε περίπτωση νίκης, αφού με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, λογικά θα... πανηγυρισθεί έξαλλα ΚΑΙ αυτή η... επιτυχία.

Η πλάκα και το χειρότερο απ' όλα στην ιστορία, είναι όχι το ότι... προβλέπουμε τις αντιδράσεις. Αλλά το ότι ακόμα και αν τους λέμε ότι αυτό θα κάνουν, οι αθεόφοβοι θα το κάνουν. Ακριβώς γιατί μόνο έτσι έχουν συνηθίσει πια να αντιδράνε και δεν μπορούν ή δεν είναι ικανοί ή δεν θέλουν πια να αντιδράσουν με βάση την λογική και ποδοσφαιρικά κριτήρια. Ε ν αναμονή λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore