Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μαρτυράνε χωρίς ανάκριση


Του  λόγου το αληθές. Το παρακάτω κείμενο που θα διαβάσετε, δημοσιεύτηκε αυτούσιο στο σαιτ LEOFOROS.

Μιλάμε καλύτερη απόδειξη για όσα είπα πριν λίγο δεν υπάρχει. Διαβάστε το απολαύστε το και θυμηθείτε ότι το άρθρο αυτό αναφέρεται σε μια νίκη επί του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στους -31 από την κορυφή και με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της... πέμπτης θέσης.

Σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή... οι άνθρωποι μαρτυράνε χωρίς ανάκριση.
Σας αφήνω λοιπόν να απολαύσετε το απίστευτο κείμενο το οποίο στο συγκεκριμένο έχει κιόλας τον τίτλο... ΄"γιατί τους το κάνατε αυτό;"



Ντροπή και αίσχος. Μα είναι δυνατόν; Πως θα ζήσουν όλοι αυτοί οι νοσταλγοί δίχως γκρίνια, μιζέρια και αγιοποίηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη; Πως θα περάσει μία εβδομάδα χωρίς την φωνούλα του Λιβαθηνού, του Τζακ, του Μήνου και όλων των υπολοίπων που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο... μαύρο και να παρουσιάσουν τον Τζίγγερ ως ότι καλύτερο είχε στα χέρια του ο σύλλογος και το άφησε να φύγει; Ποιον; Εκείνον που άφησε την παράγκα του Κόκκαλη να εγκληματεί εις βάρος του συλλόγου, εκείνον που έμπλεξε τον Παναθηναϊκό στην ιστορία του Βοτανικού και εκείνον που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να διαλύσει την πολυμετοχικότητα.

Η νίκη επί του ΟΦΗ στέρησε την χαρά από τα... σαλιγκάρια, να βγουν πάλι από το καβούκι τους και να κάνουν δηλώσεις. Είναι οι ίδιοι τύποι που έριχναν χολή επί προεδρίας Νικόλα Πατέρα. Είναι ο Λιβαθηνός που έλεγε για τον Σισέ πως «σιγά γκολ βάζει και ο Μπάρκογλου».

Σεβαστή η προσφορά τους στον σύλλογο ως ποδοσφαιριστές. Ο δρόμος, όμως, που ακολούθησε ο καθένας στην πορεία, δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό. Απλά τα πράγματα...

2 σχόλια:

  1. γι αυτο τα γραφουν και τα διαβαζουν μονοι τους ο υγειης φιλαθλος του παο τους εχει παρει ειδηση και δεν περναει ουτε για βολτα απο το σαιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kati magiko,leoforos,gazzetta,το ιδιο αφεντικο εχουν ειπαμε,ουστ απο δω καταστροφεις του παναθηναικου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore