Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Που είναι ο Κουίνσι;



Μήπως έχει μάθει κάποιος τι ακριβώς γίνεται με τον Κουίνσι; Είναι εδώ, δεν είναι εδώ; Έχει άδεια, έχει άδεια από την... σημαία, είναι τραυματίας και κάνει αποθεραπεία, δεν είναι τραυματίας και κάνει... χειμερινές διακοπές, τον έχουμε διώξει, δεν τον έχουμε διώξει, τον πληρώνουμε σαν κανονικό παίκτη, τι γίνεται τελικά;

Το σίγουρο πάντως είναι ένα. Πως να παίζει δεν τον βλέπουμε. Να τον υπολογίζει κανείς δεν το βλέπουμε. Να πήρε μεταγραφή... κρυφά απ' όλους και πάλι δεν νομίζω. Αλλά και να τον... αναφέρει ακόμα και σαν όνομα κάποιος, δεν βλέπουμε.
Οπότε;

Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς, ξέρω όμως ότι δεν βλέπω να έχει και κανείς... αγωνία. Να ασχοληθεί ή να ρωτήσει τέλος πάντων, που χάθηκε αυτό το παιδί.

Λογικά τώρα που το γράψαμε εδώ πέρα, κάτι θα σκάσει μύτη αύριο. Καθώς απ' ότι κατάλαβα ξεροσταλιάζονται τα... επιτελεία, μην τυχόν και πούμε κάτι και δεν απαντήσουν.

Μέχρι και τον Ρότσα κατάφεραν να... ανακαλύψουν μετά από δύο μήνες και έτρεξαν να του βάλουν και φωτογραφία για του λόγου το αληθές. Άσχετα αν στο επίμαχο θέμα, δηλαδή στο αν γύρισε τελικά ή όχι στην ομάδα Νέων όπως είχαν πει, κανείς ακόμα δεν έχει μπει στον κόπο και να αναρωτηθεί ή να ρωτήσει σχετικά και να μας ενημερώσει.

Προβλέπω λοιπόν οσονούπω, ανάλογη..,. ενημέρωση και για τον Κουίνσι και την... τύχη του.

Το εκπληκτικό όμως είναι για μια ακόμα φορά, αυτή η απίστευτη... ομοιομορφία έλλειψης στοιχειώδους... αγωνία, για την τύχη ενός βασικότατου μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore