Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Έγινε το όνειρο καπνός...

 Βλέπετε φαντάζομαι τι ωραία που περνάμε όλοι στον Παναθηναϊκό. Και τι ωραία επίσης που... ξεπερνάμε ανώδυνα τα... δυσάρεστα.
Αρκεί λίγο... τυράκι και... ας παν στην ευχή τα παλιά.

Λεωφόρος, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ολίγο και από αγωνιστικά και κατά τα άλλα σε σχέση με το... πρόσωπο, μην το είδατε μην το απαντήσατε.

Μιλάω φυσικά για τον μέγα ευεργέτη και αναμορφωτή του Παναθηναϊκού, τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Και τον πάλαι ποτέ... αυτοκόλλητο συνεργάτη του τον Νικόλα Πατέρα.

Πως έγινε πάλι και μόλις έφθασε η κρίσιμη ώρα του... μετρητού, εξαφανίσθηκαν ως δια μαγείας και από το προσκήνιο και από το... ρεπορτάζ και από τα πρωτοσέλιδα και από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού, αυτό πια κι αν είναι... κατόρθωμα.

Και προσέξτε, μιλάμε ειδικά στην περίπτωση του πρώτου, όχι για κάποιο πρόσωπο που ήταν.,.. ξεχασμένο από παλιά, αλλά για ένα πρόσωπο, που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ήταν για μια ακόμα φορά, πρώτη μούρη στις εξελίξεις.

Τι ραντεβού, τι... υπόσχεση για βοήθεια, τι πλάνα για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού από την.,., τέφρα και τι δεν είχε το μενού.
Μιλάμε παρά κάτι, μέρες του... 2008 θα ζούσαμε.

Και να η φρενίτιδα ενθουσιασμού στα.,. όμορα σάιτ και εφημερίδες. Ο Βγενό είναι εδώ, ο Βγενό είναι εκεί, ο Βγενό είναι παραπέρα και ξαφνικά η... ζωή μας απέκτησε και πάλι νόημα και... ελπίδες.

Κι έρχεται λοιπόν η ώρα όλα αυτά να γίνουν πράξη και να πάρει σάρκα και οστά επιτέλους το απεγνωσμένο όραμα των πάσης φύσεως... ορφανών και ξάφνου...
Ξάφνου... έγινε το όνειρο καπνός.
Έτσι απλά σαν να μην τρέχει τίποτε.

Πλούσιο το... ρεπορτάζ από τις εξελίξεις και εκεί κάπου στα ψιλά και σαν να πρόκειται για το φυσιολογικότερο πράγμα του κόσμου, "ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν συμμετέχει ενεργά μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ως γνωστόν ο Νικόλας Πατέρας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται να... αποκτήσει τον Παναθηναϊκό".
Τόσο καλά, τόσο... ανώδυνα.

Δεκάδες πρωτοσέλιδα, εκατοντάδες καυτά ρεπορτάζ και χιλιάδες... απειλητικά sms του στιλ... ο Ανδρέας είναι εδώ, πεταμένα στο χιόνι με δυο απλές προτασούλες. Και χωρίς κανένα... επώδυνο σχολιασμό ή απορία φυσικά σαν συνοδευτικό.

Αν δεν ήταν τόσο προκλητικά ενορχηστρωμένη αυτή η ανοιχτή προσβολή στην νοημοσύνη του μέσου οπαδού, του μέσου φιλάθλου, του μέσου ανθρώπινου νου στην τελική, θα μπορούσε απλά να είναι ένα ακόμα επεισόδιο του σήριαλ... οι αιωνίως άφαντοι αλλά... πάντα παρόντες ταυτόχρονα σωτήρες του Παναθηναϊκού και οι... αποκλειστικοί εκφραστές τους.

Αλλά δεν λέει πια ρε παιδιά. Δεν λέει. Τόσο κοροϊδία πια, έλεος, δεν μπορεί να την συνεχίζουν έτσι και να την πετάνε φόρα παρτίδα σαν να μην τρέχει τίποτε στα μάτια όλου του κόσμου. Κυριολεκτικά... έλεος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore