Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Η συμφωνία Αλαφούζου-Μακρόπουλου


Τα βρήκε τελικά ο Ερασιτέχνης με την ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Αλαφούζος με τον Μακρόπουλο στην συνάντηση που είχαν.

Βέβαια η συμφωνία και η λύση, αφορά στην φετινή μόνο σεζόν, αλλά έτσι κι αλλιώς για την νέα, λογικά θα συναντηθούν και πάλι κατά τον Μάιο, οπότε και θα έχουν διαμορφωθεί μια σειρά νέα δεδομένα.

Ανοίγει έτσι... για μια ακόμα φορά ο δρόμος της επιστροφής στην Λεωφόρο, την οποία πια στον Παναθηναϊκό θεωρούν πανάκεια και γιατρικό για όλα τα προβλήματα. Καμιά αντίρρηση φυσικά, αν έτσι νομίζουν ας το δοκιμάσουν κι αυτό. Μόνο αυτή τη φορά ας γίνει επιτέλους η ιστορία, γιατί μέχρι τώρα το έχουμε ακούσει και διαβάσει πάνω από δέκα φορές ότι... ξεκινάνε και όλο στο ξεκίνημα βρισκόμαστε. Με αποτέλεσμα φυσικά, η φετινή χρονιά να έχει "καεί" σχεδόν, σε σχέση με το ατού της χρησιμοποίησης της Λεωφόρου σαν έδρα και μόνο αν ο Παναθηναϊκός μπει τελικά στα πλέι-οφ, θα έχει αγωνιστικό νόημα η επιστροφή του εκεί.

Σε σχέση τώρα με αυτή καθ' αυτή την συμφωνία, Ο Ερασιτέχνης δεν θα πάει λεφτά για φέτος, για την χρήση δηλαδή 12-13, αλλά συμφωνήθηκε να πάρει ένα ποσό γύρω στα 80.000 για την χρήση 11-12. Σ' αντιστάθμισμα η  ΠΑΕ ανέλαβε την υποχρέωση να πληρώσει το ΕΕΤΗΔΕ.

Από κει και πέρα, από το περιβάλλον του Αλαφούζου λέγεται, ότι έχει εξοικονομήσει ένα ποσό γύρω στα 700.000 για τα έργα επιστροφής στη Λεωφόρο. Τώρα αν φτάνουν αυτά τα λεφτά ή όχι, για να ξαναγίνει η Λεωφόρος γήπεδο ποδοσφαίρου και έδρα που να μπορεί να φιλοξενήσει αξιοπρεπώς και με ασφάλεια τον κόσμο, καθώς και το τι ακριβώς προβλέπεται να γίνει με τα διαρκείας, αυτά μάλλον θα... ξεκινήσουμε πρώτα και... μετά θα δούμε πως θα τα ρυθμίσουμε.

 Στο νομικό μέρος της ιστορίας πάντως, με την τροποποίηση του νόμου, τα έργα μπορούν να αρχίσουν και άμεσα, αλλά χρειάζεται γι' αυτό άδεια από το ΥΠΕΚΑ και όχι από τον Δήμο, όπως αρκετοί έχουν γράψει και έχουν πει μέχρι σήμερα.
Αυτά σε γενικές γραμμές από τις σημερινές εξελίξεις σε σχέση με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore