Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚ αλά Παναθηναϊκός ή... Παναθηναϊκός αλά ΠΑΣΟΚ;

Τελικά έχουμε ανοίξει πραγματικά... επικοινωνιακή σχολή στον Παναθηναϊκό. Την σχολή της μετατροπής της... καταστροφής σε επιτυχία.

Διαβάζω σήμερα από το πρωί και το ακούω κιόλας σε ραδιόφωνα και κανάλια, για... πανηγυρισμούς στο ΠΑΣΟΚ επειδή προσήλθαν... 112.000 μέλη του Κινήματος να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές. Μέχρι και τίτλο εφημερίδας για "Εφτάψυχο ΠΑΣΟΚ" είδα.

Μιλάμε δηλαδή για ένα κόμμα  που είχε κάποτε 48%, που έπαιρνε τρία και τέσσερα εκατομμύρια ψήφους και που σήμερα οι άνθρωποι που το εξαφάνισαν στην κυριολεξία από τον χάρτη, πανηγυρίζουν γιατί μαζεύτηκαν 112 χιλιάδες σ' όλη την Ελλάδα να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές.

Ακριβώς όπως στον Παναθηναϊκό του σήμερα, που οι άνθρωποι που διέλυσαν τον πιο σταθερό, υγιή, ανταγωνιστικό και έντιμο σύλλογο που μεσουρανούσε διαρκώς σε Ελλάδα και Ευρώπη, πανηγυρίζουν για μια νίκη με τον ΟΦΗ που τον φέρνει πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης της... πέμπτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ποιος είπε ότι πολιτική και ποδόσφαιρο δεν έχουν καμιά σχέση;

3 σχόλια:

  1. 1959-1960 - 1978-1979:
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΟ:9
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΣΦΠ:5
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΕΚ:5

    1979-1980 - 2012-2013:
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΟ:8
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΣΦΠ:20
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΕΚ:4
    Απλά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Λοιπόν; Παρακάτω; Τι θέλει να πει ακριβώς ο ποιητής και ειδικά σε σχέση με το συγκεκριμένο άρθρο;
    ΥΓ.1 Ξέχασε ο φίλος... στατιστικολόγος και τα πρωταθλήματα της Λάρισας και του ΠΑΟΚ την... επάρατη περίοδο από την οποια επιτέλους απαλαχτάκαμε.
    ΥΓ 2 Νομίζω πως για να είσαι και πιο πολύ μέσα στο πνεύμα, τους στόχους και τις απαιτήσεις των ημερών του απελευθερωμένου Παναθηναϊκού, θα έπρεπε να ανεβάσεις και ένα στατιστικό των αντίστοιχων... μαχών για την κατάκτηση της... πέμπτης θέσης όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί να δεις... υπεροχή του απελευθερωμένου Παναθηναϊκού σε σχέση με το μίζερο παρελθόν του. Ποτέ άλλοτε δεν ήμασταν τόσο... κοντά στο όνειρο της κατάκτησης της πέμπτης θέσης΄όλα αυτά τα... μίζερα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχουμε κάνει είναι ότι νομίζουμε ότι αθλητισμός και πολιτική δεν έχουν σχέση.Έχουν και μάλιστα ερωτική.Προς απάντηση στο φίλο πιο πάνω είναι ότι αυτό που δε βλέπουμε ηθελημένα είναι ότι το όλο σκηνικό άλλαξε με το που μπήκε ο Σημίτης στο ΠΑΣΟΚ και άλλαξαν τα κοζια.
    Άρα ο δικός μου διαχωρισμός είναι:

    1959-1996
    Παο:15 πρωταθλήματα
    Ολυμπιακός:11
    Αεκ:9
    Παοκ: 2
    Λάρισα:1


    1997-2013
    Παο:2 πρωταθλήματα
    Ολυμπιακός:14 πρωταθλήματα.
    Εποχή απόλυτης γερμανοφιλης δοσολογίας και ανάγκης εξαπάτησης των μαζών για να μη μιλάνε για τα όργια που γινόντουσαν έτσι ώστε η Ελλάδα να φτάσει εδω.Το ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν διπλός πράκτορας της Σταζι και των Αμερικανών στη Γερμανία ουδεμία σχέση ούτε οτι ένας από τους βασικούς χορηγούς του είναι η Siemens μπλεγμένη σε απίστευτα όργια στη χώρα μας.
    Απλα Καληνύχτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore