Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μεγαλεία ξανά... προ των πυλών



Τελικά έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν και τα γεγονότα αυτοί οι τύποι. Είπαμε εντάξει, να βγουν ξανά στο προσκήνιο... νέοι επενδυτές, νέα ραντεβού με τον Βγενόπουλο, νέες... πληροφορίες ότι είναι πάντα στο πλευρό του Αλαφούζου και... βοηθάει, ότι θα γυρίσουμε πιο σύντομα στη Λεωφόρο και όλα τα σχετικά, αλλά ρε παιδιά όλα αυτά αφού κερδίσουμε πρώτα τον Άρη.

Μιλάμε εδώ πάνε να την πατήσουν σαν τον Χότζα με τον γάιδαρο και το σαμάρι.

Επειδή τους είπαμε για πλάκα τι πρόκειται να κάνουν στην μια ή την άλλη περίπτωση, οι τύποι βιάστηκαν μην τυχόν... και δεν προλάβουν.

Στα ουράνια λοιπόν... ξανά ο Παναθηναϊκός. Βρέθηκαν... πάλι νέοι συμπαίκτες όπως διάβασα στην ΓΑΤΑ. Επιτέλους όπως... συστήνει διακριτικά. Δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά του Βαρδινογιάννη. Βρήκε λεφτάδες που θα βοηθήσουν ο Παναθηναϊκός, ενώ είναι πάντα κοντά του ο Βγενόπουλος που βοηθάει. Βοηθάει όσο... του αναλογεί και έχει υποχρέωση δηλαδή όπως διευκρινίζει το δημοσίευμα, μην τυχόν και... παρασυρθούμε τώρα και ακουστούν τίποτε... υπέρογκα ποσά όπως... ένα εκατομμύριο και τέτοια. Αυτά τα ποσά είναι για τον άλλον, το... κορόιδο που πρέπει να βάζει ακόμα λεφτά και να δίνει την Παιανία τζάμπα για να τον βρίζουν. Εδώ μιλάμε πάντα για... κανονικά νούμερα.

Όσα... πρέπει και έχει... υποσχεθεί, όπως διευκρινίζει το... ρεπορτάζ. Καμιά εκατοστή χιλιάδες δηλαδή και άντε να κάνουμε και καμιά φορά την... υπέρβαση φτάνοντας τα στα... 180.

Άλλωστε για να μην είμαστε και άδικοι, ο άνθρωπος το έχει ξεκαθαρίσει. Θα βάζει το 10%... απ' όσα θα μαζέψουν όλοι οι άλλοι. Οπότε αυτός δεν φταίει τίποτε. Ας μάζευαν οι... άλλοι δέκα εκατομμύρια για να βάλει κι αυτός... ένα. Αυτός... ότι είπε το κάνει. Συνεπέστατος είναι. Οι... άλλοι φταίνε που... δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη, για να... συνδράμει κι αυτός περισσότερα.

Τι να λέμε τώρα δηλαδή. Μεγαλεία πραγματικά.

Αλλά είπαμε. Όλα αυτά σε... περίπτωση νίκης. Τώρα τι τους έπιασε Κυριακάτικα και βιάστηκαν, ο Θεός κι η ψυχή τους. Έτσι κι αλλιώς... άβυσσος η ψυχή των συγκεκριμένων.

Θα το ξαναπώ για χιλιοστή φορά. Αν δεν ήταν για τόσο σοβαρά πράγματα η όλη ιστορία, όπως ο Παναθηναϊκός, το παρόν, το μέλλον και η υπεράσπιση σε στοιχειώδη πια επίπεδα του ονόματος και της ιστορίας του, θα έβγαζε πραγματικά γέλιο.

Αλλά δυστυχώς πλέον δεν έχουμε περιθώρια για γέλια.

Καθώς η κοροϊδία και η πλήρης περιφρόνηση του κοινού νου, της λογικής και της αξιοπρέπειας του μέσου οπαδού του Παναθηναϊκού και του μέσου νου γενικότερα, έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της αδιαφορίας.
Κι έχει ακουμπήσει πια για τα καλά τα όρια της πρόκλησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore