Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί δέχοντσαι να τους ξευτιλίζουν;

Κάποτε μας έλεγαν να μπει ένας παλαίμαχος που ξέρει από Παναθηναϊκό και να φτιάξουν τα αποδυτήρια. Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι αφού πρώτα έβγαλαν στη φόρα όλο το μπάχαλο, ζητάν την κεφαλή επί πίνακι του Κωνσταντίνου και του Ελευθεράκη, γιατί δεν κάνουν τίποτε για το μπάχαλο στα αποδυτήρια.

Αλλά για να λέμε και το σωστό όμως, καλά να πάθουν και οι δυο τους. Γιατί κάθονται και ανέχονται να ξευτιλίζεται το όνομα και η ιστορία τους, αναλαμβάνοντας ρόλους που επί της ουσίας δεν τους ασκούν.

Ο Κωνσταντίνου κάθεται και κάνει τον γενικό αρχηγό και την ίδια ώρα ανέχεται ένα πιτσιρικά ονόματι Βλάχο να κάθεται δίπλα του στον πάγκο της ομάδας στους αγώνες και να παριστάνει τον γενικό δερβέναγα στην Παιανία με μοναδικό... προσόν του το ότι έβριζε τον Τζίγγερ, εμένα, τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο στα σαιτ πριν... αναλάβει ΈΜΜΙΣΘΟ πόστο στην ΠΑΕ.

Κι ο άλλος ο Ελευθεράκης κάθεται και κάνει τον τεχνικό διευθυντή, ενώ ούτε τον ρωτάνε για τίποτε, ούτε ακούνε τίποτε απ' όσα λέει.

Λυπάμαι που το λέω για δυο τέτοια ονόματα, αλλά από την στιγμή που οι ίδιοι δεν νοιάζονται να προστατέψουν το όνομα και την ιστορία τους, είναι κυριολεκτικά άξιοι της μοίρας τους.

Δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο το κάνουν, δεν πιστεύω ότι είναι για τα λεφτά, από 1500 ευρώ τον μήνα παίρνει ο καθένας τους, ή αν έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι συμμορίες με τις οποίες δέχθηκαν να συνεργάζονται και να συναλλάσσονται αδιαμαρτύρητα θα τους σεβασθούν και δεν θα τους διαπομπεύσουν όπως και όλους τους άλλους, αλλά για όποιο λόγο κι αν το κάνουν, δικαιολογία πια δεν έχουν.

1 σχόλιο:

  1. Κώστα, δυστυχώς στο σημείο που έχει φτάσει η ΠΑΕ(ως συνολικός οργανισμός) η μόνη λύση για να σταματήσουν οι πάσης φύσεως "παναθηναϊκοσωτήρες" να τρώνε απο τις σάρκες της ετοιμοθάνατης ομάδας μας είναι να σταματήσει εντελώς η ύπαρξη ρευστού.Τα λαμόγια και τα γιουσουφάκια τους "εδραιώθηκαν" και κατάφεραν πλέον στο γήπεδο να μείνουν μόνοι τους αφού τη διχόνοια και το φασισμό δε τον ανέχονται οι υγιείς οπαδοί του ΠΑΟ που αποτελούν τη πλατειά μαζα και πλέον απέχουν συνειδητά.
    Για τα συμβάντα στη Παιανία μάλλον θα φταίει ο Γκούμας.Κρίμα παλαίμαχοι να διασύρουν την ιστορία τους για να ναι αρεστοί σε αυτούς που μας οδηγούν στο αφανισμό...
    Καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

live scores


powered by Agones.gr - livescore