Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τι έγινε τελικά στα επίσημα;



Φαίνεται πως έχει πέσει γενικό σύρμα να μην ακουστεί και να μην γραφτεί τίποτε απ' όσα έγιναν στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ξάνθη. Πως λέμε δηλαδή... να ξεχαστεί όσο γίνεται αυτό το παιχνίδι; Κάπως έτσι.

Ούτε δηλώσεις επωνύμων, ούτε ποιοι .. παραβρέθηκαν, ούτε τρίτα ημίχρονα, ούτε τίποτε. Βέβαια για το... ποιοι παραβρέθηκαν, υπάρχει μια δικαιολογία.Καθώς ο πάλαι ποτέ... απουσιολόγος Νίκος Βασιλαράς που κράταγε παρουσίες και απουσίες του Τζίγγερ ένα φεγγάρι,τώρα έχει... άλλα καθήκοντα αυτά του επικοινωνιακού διευθυντή. Κι απ' ότι μαθαίνω μάλιστα, τα πήγε τόσο καλά στο συγκεκριμένο πόστο, που προαλείφεται για ανάλογη θέση και... αλλού.

Τέλος πάντων να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.

Στο ΟΑΚΑ λοιπόν, είχαμε και πάλι... ομορφιές στα επίσημα. Φυσικά κανείς δεν είδε τίποτε, γι' αυτό και εγώ, για να μην μένετε στα σκοτάδια συνεχώς, θα σας διηγηθώ ένα απίστευτο στιγμιότυπο που έλαβε χώρα.

Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος, ο... τιμωρός των επισήμων και του φουαγιέ Νικόλαος που ξέμεινε μάλλον τελευταία από... Πλυ-σιμο, να μην λέμε και... ονόματα μεταξύ μας.

Την ώρα που η ήττα διαγραφόταν προ των πυλών και όλοι... σφύριζαν αδιάφορα σαν μην τρέχει τίποτε, ένα φουκαράς, είπε να  βγάλει τον... πόνο του.

Και μάλιστα δεν ήταν καν οπαδός του Παναθηναϊκού. ΑΕΚτζής ήταν ο έρημος και βρισκόταν στον χώρο εκεί με κάποια επαγγελματική ιδιότητα. Τεχνικός του ΟΑΚΑ, τεχνικός κάποιου καναλιού, δεν ξέρω θα σας γελάσω.

"Ρε πως κατάντησε ο Παναθηναϊκός χειρότερος κι από μας στην ΑΕΚ..." μονολόγησε ο άνθρωπος.

Ε τέτοια... προσβολή ο... Νικόλαος που ξέμεινε από... Πλυ-σιμο δεν την άντεξε.
Γιατί αυτό ήταν προσβολή και όχι το ότι χάναμε πάλι στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη.
Κι επειδή η... Παναθηναϊκοφροσύνη θέλει κότσια και παλικαριά προφανώς, όρμησε ο... τιμωρός να πλακώσει στο ξύλο τον δύστυχο υπάλληλο. Κι επειδή ως συνήθως... μόνος του δεν φτάνει, πήρε για... παρέα και ενίσχυση καμιά δεκαριά... καλόπαιδα, απ' αυτά που έχουν αναλάβει την... επιτήρηση της Παναθηναϊκοφροσύνης στα επίσημα και στο φουαγιέ του ΟΑΚΑ.

Τόσο καλά.

Να πω κατάντια; Κατάντια μεγαλύτερη και από την αγωνιστική;

Δεν έχει νόημα.

Καθώς πια,με όλους αυτούς που ασελγούν πάνω στο πτώμα του Παναθηναϊκού που οι ίδιοι δημιούργησαν, ακόμα και η λέξη κατάντια έχει χάσει την σημασία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

live scores


powered by Agones.gr - livescore